Reklaam sulgub sekundi pärast

Joel Ostrat kõrvutab oma uut valmistoitu restoraniroaga: vahet pole, kus sööd!

Kokk ja meelelahutaja Joel Ostrat tähistas kümne aasta möödumist enda valmistoidu trendide loomisest ning seda otse poelettide vahel. Tema sõnul algab kõik kvaliteetsest toorainest ning asja võtab ta kokku lühidalt: toit on toit. "Ei ole vahet, kas on valmistoit või siis restoranitoit."

Pärast kümmet aastat valmistoitudega tegelemist ütles Joel Ostrat, et tema visioon on pakkuda restoranikvaliteediga toitu, mida inimesed saaksid otse kapist võtta ja endale kerge vaevaga valmistada. Nii seda kui uue tootesarja valmimist tähistas Ostrat koos nelja Eesti kuulsusega otse poelettide vahel koos kokates ja süües, millest olu võimalik ka poekülastajatel osa saada.