Reklaam sulgub sekundi pärast

Suur õhtusöök

Kadri Voorand

Kogused 4-le EELROOG  Kitsejuustusalat 100 g kitsejuust 10 tk maasikas 8 tk kirsstomat 1 tk avokaado 1 tk pirn 1 tk keskmine punapeet 8 tk lehte lehtsalat 1 klaas valge vein 4 tl murakamoos (serveerimiseks) maitseks Cayenne’i pipar maitseks sool, oliiviõli ürdid ja söödavad lilled (vastavalt soovile) Valmistamine: Tükelda kirsstomatid ja maasikad neljaks, sega vähese oliiviõliga ja maitsesta soola ning Cayenne’i pipraga.  Vala poti põhja valget veini, aseta pliidile ja lase kuumaks. Koori pirn, eemalda südamik ja viiluta õhukeselt, pane kuuma veini sisse ja tõsta tulelt, lase jahtuda. Viiluta õhukeselt avokaado ja punapeet.  Lõika kitsejuustust umbes 5 cm paksused rattad […]