Reklaam sulgub sekundi pärast

Retseptid

Henrik Normann

Menüü “ÄRAJÄÄNUD REISID” EELROOG VALGEHALLITUSJUUST MURAKAMOOSIGA  480 g Andri-Peedo valgehallitusjuust kitsepiimast 200 g murakamoos 4 kääru valmis hapusai  15 g Ume ploomi seesamiseemned 60 g puhastatud granaatõuna seemneid 1 spl (10 tk) natuke kuivatatud musta oliivi puru erinevaid rohelisi ürte Grüne Feelt Pohlakaste 100g pohlad  50g pruun suhkur 3 spl vett Valmistamine: Vala pohlad koos pruuni suhkruga potti, lisa vett ja kuumuta madalal tulel, kuni suhkur on sulanud. Püreesta marjad ja aja läbi sõela. Jahuta ja serveeri.   Balsamico kreem 100ml balsamico äädikas 100g suhkur  Valmistamine: Kuumuta balsamico äädikas madalal kuumusel ca 15 min potis koos pruuni suhkruga pidevalt vispeldades, […]

Koit Toome

arvestuslikult 4-le EELROOG Tomatihullus ürdid / tomatid / vürtsid / veiseliha Vürtsikas hakkliha-tomatisupp 400 g Rakvere hakkliha 50/50 200 g tomatipasta 400 g tükeldatud tomatid 1 kaun tšillipipar 200 g sibul 50 g küüslauk 200 g porgand 100 g riivitud parmesani juust 500 ml apelsinimahl 1 tl oregano/pune 1 spl oliiviõli 1 tl Santa Maria tšillihelbeid 500 ml loomaliha puljong värskeid ürte (Luxveg) nt tüümian või basiilik Valmistamine: Riivi porgand suure riiviga, lõika sibulast ribad. Tükelda küüslauk väikesteks tükkideks ja seejärel pruunista kõik köögiviljad kuumas õlis. Lisa pruunistatud köögiviljadele hakkliha ja prae edasi, kuni liha on pruunistunud. Nüüd lisa juurde […]